Centru rezidential pentru tineri si adulti cu dizabilitati

CENTRU REZIDENTIAL PENTRU TINERI SI ADULTI CU DIZABILITATI

Suntem bucurosi sa va invitam in familia JUNIORE – extensie a conceptului SENIORE –

DEDICAT TINERILOR SI ADULTILOR CE SE CONFRUNTA CU PROBLEME DE SANATATE

Image

REZIDENTA , nu camin !

Juniore – o lume în care copiii și tinerii cu dizabilități fizice și/sau asociate își valorifică potențialul și sunt membri cu drepturi depline ai societății!.

Misiunea centrului rezidenţial pentru tineri si adulti cu dizabilitati este de a face copiilor sau juniorilor cu dizabilităţi şi a familiilor acestora viaţa mai completă. Scopul nostru este de a oferi o oportunitate copiilor, tinerilor cu deficienţe locomotorii, cu leziuni cerebrale sau alte probleme de sanatate să se dezvolte si sa socializeze intr-un centru rezidential fara a duce lipsa mediului de acasa. Lipsa dezvoltării poate produce cazuri individuale dependente de ajutorul social, dar şi persoane incapabile de muncă. Astfel, persoanele incadrate intr-un grad de handicap, pot alege de acum serviciile noastre complete oferindule celor dragi un mediu prietenos si sa beneficieze de toata atentia echipei noastre experimentate de o viata normala si plina de fericire. 

CONDITII

Conditiile exceptionale, personalul specializat si ingrijirile medicale dedicate pe care le veti intalni in centrul nostru rezidential, va vor convinge ca suntem cea mai buna alegere. Sprijinim permanent persoanele adulte sau copii de peste 18 ani ce se află în situaţie de dificultate.

RESPECT

A accepta o persoană cu dizabilități inseamnă a-i respecta dreptul la normalitate! Ce presupune “normalitatea” vieţii unui om? Să trăiască înconjurat de familie, în condiţii decente, fără a fi o povară, să aibă prieteni, să aibă un sens al zilei, al săptămânii, al anului, să lucreze şi să se relaxeze.

REZIDENTA , nu camin !

Centrul nostru de rezidenta este ca o casa parinteasca, NU un loc de refugiu, rece, chinuitor. Asistăm familia aparţinătoare pentru a identifica cele mai bune decizii pentru persoana asistată în centrul nostru, împreună cu asigurarea consultanţei şi a suportului necesar oferind asistenta medicala 24h din 24h.

TRANSPORT GRATUIT LA ADMITERE IN REZIDENTA

Oferim transportul GRATUIT cu ambulanta proprie dotata cu aparatura la standarde europene, direct de la locatia rezidentului pana la unul dintre rezidentele „JUNIORE” ( in limita a 50km )

CENTRU REZIDENTIAL PENTRU TINERI SI ADULTI CU DIZABILITATI

Centrul de asistenta si îngrijire „Juniore” este un centru rezidential cu capital privat, cu scopul de a oferi ingrijire si asistenta persoanelor tinere si adultilor cu dizabilitati (si nu numai) aflate in incapacitate de a se ingriji singure.

In centrul nostru, TOTI sunt tratati cu respect si profesionalism. Noi le asiguram asistenta medicala, supraveghere, ingrijire, recuperare, cazare pe perioada determinata sau nedeterminata, 3 mese pe zi, igiena si ingrijire corporala.

 • asistenta medicala permanenta
 • fise individuale de observatie clinica medicala si tratament
 • kinetoterapie, psihoterapie, masaj terapeutic, dispozitive medicale pentru mobilizare
 • medicamentatia necesara pacientilor
 • contracte de colaborare cu clinici specializate in sistem public si privat
 • analize gratuite prin sistemul national de asigurari de sanatate,inclusiv explorari functionale

Juniore reprezinta locatia ideala al unui centru rezidential care ofera siguranta, incredere, respect, devotament si fericire. Acestea sunt si valorile noastre dupa care ne ghidam in munca noastra zilnica.

Scopul nostru este de a creea un climat armonios care ofera siguranta, iar acest lucru il redam prin amenajarea locatiei astfel incat sa oferim o viata cotidiana atat pentru rezidentii nostri cat si pentru familiile acestora, unde va veti bucura de un camin plin de armonie, prieteni, personal plin de compasiune si daruire.

Indiferent ca este vorba de meniuri alese cu grija, de monitorizarea medicamentatiei sau de curatenie, tratam totul cu seriozitate maxima. De aceea, puteti sa uitati de griji si de stres, ne luam angajamentul pentru tinerii si adultii cu dizabilitati de a le face sederea cat mai placuta si relaxanta pentru a se bucura de timpul petrecut in compania celorlalti juniori ai centrului de rezidenta pentru tineri si adulti cu dizabilitati.

Ai intrebari? Suna-ne acum !

Locul unde esti tratat cu dragostea de acasa.

A avea nevoie de ajutor constant, reprezinta o situatie nedorita, atat de persoana care nu se mai poate misca sau alte probleme medicale pentru ca astfel isi pierde independenta de care se bucura pana atunci, cat si pentru ingrijitor – persoana din familie căreia ii revine aceasta responsabilitate.

Si aici vorbim nu doar de oferirea hranei zilnice ci și sprijin pentru a merge sa-si facă necesitatile zilnice sau schimbarea pampersilor, sprijin pentru a se imbraca și periodic ajutor pentru a putea iesi din casa si a lua legatura cu exteriorul.

La acestea se adauga medicamentele care, cel mai probabil trebuie luate dupa un orar fix, analize periodice, masaj sau diverse exercitii de gimnastică medicala pentru care trebuie sa duci persoana în cauza la un centru de kinetoterapie sau sa primesti un specialist acasa.

Practic persoana imobilizata la pat trebuie sa reprezinte prioritatea ta numarul unu, in organizarea vieții tale de zi cu zi.

Image

Insa sunt si situatii in care tu nu te poti ocupa de ingrijirea constanta a unui tanar sau adult cu dizabilitati si atunci solutia este sa apelezi la serviciile JUNIORE care poate sa ofere un loc permanent in centru rezidential pentru a interveni ori de cate ori acesta are nevoie de ajutor.

De ce Juniore?

Echipa multidisciplinara existenta in rezidenta noastra pentru persoane tinere cu dizabilitati poate veni in sprijinul tau ori de cate ori e nevoie, pentru a prescrie tratamentele adecvate, a modifica retete sau a prescrie noi seturi de exercitii in functie de modul cum persoana imobilizata la pat raspunde tratamentului. Asta inseamna pentru tine mai putina alergatura si mai putine batai de cap deoarece tot personalul medical de care ai nevoie isi ofera deja serviciile in cadrul centrului de ingrijire respectiv.

Avem tot cea ce trebuie cat si experienta, pentru ca, cel drag sa poata avea analizele facute periodic sau sa i se ofere ingrijirea de specialitate de care are nevoie, iar acolo unde recuperarea nu mai este posibila, avem specialistii care sa ii ajute sa isi poata pastra totusi un tonus cat mai bun al muschilor corpului.

In cadrul centrului pentru tineri si adulti cu dizabilitati, fiecare ia contact cu alte persoane de varsta sa, poate lega prietenii si poate fi prezent in cadrul diverselor evenimente care au loc periodic in cadrul centrului. Astfel nu se va mai simti singur si situatia in care se afla nu i se va mai parea atat de apasatoare.

La „Juniore” privim fiecare rezident al centrului nostru ca pe un membru al familiei noastre. Si personalul nostru este special instruit pentru a crea in cadrul centrului, prin modul cum interactioneaza cu fiecare persoana fie ca este un tanar sau adult o atmosfera calda, primitoare si plina de respect.

Insa nu ne crede pe cuvant. Suna-ne si convinge-te singur daca, centrul nostru reprezinta ajutorul de care persoana imobilizata la pat din familia ta are nevoie.

Hai sa luam legatura

CENTRU REZIDENTIAL PENTRU TINERI SI ADULTI CU DIZABILITATI
Juniore - Totul pentru a asigura o calitate optima a vietii

Servicii complete

Ne dorim sa fim o familie pentru cei care apeleaza la noi si intreaga echipa de personal face tot posibilul să mentina armonia şi buna dispoziția in centru nostru de rezidenta pentru tineri si adulti cu dizabilitati! Sanatatea si confortul psiho-emotional este tot ceea ce conteaza pentru noi! Echipa centrului este formata din specialisti cu experintain ingrijirea, tratamentul şi recuperarea persoanelor adulte cu dizabilitati:

 • Asistent social
 • Psiholog
 • Medic psihiatru
 • Medic de familie
 • Asistent medical
 • Infirmiera
 • Îngrijitoare
 • Bucatar

Oferim programe de exercitii fizice. Activitati creative, programe de socializare. Asistenta medicala de specialitate prin colaborarea cu medici si alti profesionisti din domeniul medical. Program de terapie prin intermediul animalelor de companie. Mese delicioase si nutritionale, preparate cu ingrediente proaspete. Acces la facilitati moderne si confortabile.