Facilitati exterior

Ai nevoie de mai multe informatii?

aaa

SERVICII GENERALE

  • Ingrijire 24 de ore
  • Barbier / cosmetician
  • Curte si gradina inchisa
  • Camera individuala cu control al temperaturii
  • Paturi medicale
  • Sonerie langa fiecare pat
  • Climatizare
  • Servicii de menaj /Spalatorie
  • Camere de zi si camere de mese
  • Mediu sigur si securizat

Contact rapid

Ai nevoie de ajutor?

Ne puteti contacta de Luni - Duminica intre orele : 09:00 - 19:00

Adresa: Str. Fortunei Nr.11, Domnesti, Ilfov, Romania
Tel.: 0784878878
contact@caminbatraniseniore.ro

Camin batrani

Facilitati exterior

Caminul de batrani “SENIORE” pune la dispozitie gradina exterioara cu o suprafata de 1500mp, unde va puteti bucura de aer liber si mici plimbari. Indiferent daca va cautati pentru dvs. sau pentru un membru al familiei, suntem dedicati sa va facem decizia mai usoara. Este vorba despre alegere si mentinerea independentei maxime, asigurand in acelasi timp siguranta, securitate si sanatate. Ne intalnim cu familiile si cu noii rezidenti pentru a stabili planuri specifice, individuale, care sa cuprinda ingrijirea sanatatii, interactiunea sociala, nevoile nutritionale si o viata activa.

In zilele frumoase, seniorii se pot relaxa si bucura de soare pe terasa dotata cu mese, scaune si balansoare, un loc ideal pentru odihna si socializare. Gradina poate fi decorata cu ce doriti, astfel sa creati propriul mediu, in care familia si prietenii sa se bucure de vizita.
Incurajam participarea familiei la toate evenimentele noastre. Fie ca este vorba de un ceai special de Ziua Mamei sau de o simpla vizita, familiile sunt intotdeauna invitate sa faca parte din comunitatile noastre. Nepotii sunt bineveniti in special. Planificam in mod specific evenimente care sa aduca familiile impreuna.

Confortul rezidentilor

Conditii deosebite pentru ca varstnicii sa se bucure de siguranta, atentie si confort

Serviciile caminului

Oferim servicii, ce promoveaza respectul, imputernicirea, independenta si demnitatea intr-un mediu familiar, oferind alegere, intimitate si distractie. Acest serviciu de calitate este furnizat prin planificarea individuala a ingrijirii, in urma evaluarilor complete ale nevoilor individuale ale rezidentilor caminului de batrani ``SENIORE``

Pentru noi, cheia este sa va cunoastem, povestea si interesele. Vrem sa va ajutam sa traiti pe deplin in fiecare zi, bucurandu-va de hobby-urile pe care le-ati avut intotdeauna si sprijinindu-va pe masura ce va adaptati la viata din noua dvs. casa si castigati experiente noi.

Imagini din exteriorul caminului.