Ingrijire personala

Ai nevoie de mai multe informatii?

aaa

SERVICII GENERALE

  • Ingrijire 24 de ore
  • Barbier / cosmetician
  • Curte si gradina inchisa
  • Camera individuala cu control al temperaturii
  • Paturi medicale
  • Sonerie langa fiecare pat
  • Climatizare
  • Servicii de menaj /Spalatorie
  • Camere de zi si camere de mese
  • Mediu sigur si securizat

Contact rapid

Ai nevoie de ajutor?

Ne puteti contacta de Luni - Duminica intre orele : 09:00 - 19:00

Adresa: Str. Fortunei Nr.11, Domnesti, Ilfov, Romania
Tel.: 0784878878
contact@caminbatraniseniore.ro

Camin batrani bun

Ingrijire personala

Serviciile de ingrijire corporala si cosmetica (tuns, barbierit, manichiura, vopsit, etc). Fiecare resident are la dispozitie obiecte si produse de ingrijire personala, lenjerie si prosoape curate si asistenta pentru igiena corporala, daca este necesar. Caminul pune la dispozitie serviciul de spaltorie rufe si o echipa de curatenie specializata. Mereu implicați și atenți la fiecare nevoie a rezidenților noștri, asiguram servicii profesionale complete de ingrijire a persoanelor varstnice cu diferite niveluri de asistenta. Condițiile premium de cazare sunt completate de serviciile medicale profesionale, de atenția personalului SENIORE si de siguranța oferita atat pacienților, cat și familiilor acestora, ca noi le vom fi mereu alaturi și vom acționa intotdeauna cu grija si respect. Misiunea noastra este sa ne asiguram ca persoana iubita nu duce lipsa de nimic, nu este niciodata singura și este ingrijita cu atentie si respect.

Noi, cei de la Caminul de Batrani „SENIORE”, stim ca grija fata de pensionarii de aici este principala noastra responsabilitate. Intelegem modificarile de natura fizica si psihologica inerente la persoanele de varsta a treia si tratam cu profesionalism fiecare situatie in parte.

Facilitati ingrijire corporala

La Caminul de Batrani ``SENIORE`` intodeauna exista cineva care are grija de sanatatea dar si de aspectul fizic al fiecarui rezident.

Facilitati cosmetica

Mediul, prin influentele sale, va determina aspectul fizic, structura psihica, starea de sanatate, evolutia in plan spiritual si social dar si cel mai important, longevitatea.

O buna stare de sanatate este adesea reflectata intr-un aspect fizic proaspat. Atunci cand ceva nu functioneaza bine in interior, se vede si la exterior. Stim că alegerea unui camin pentru seniori este o decizie grea. De aceea, înainte de a va cere sa ne acordati increderea dumneavoastra, va invitam sa ne vizitati, pentru a ne cunoaste si pentru a experimenta direct stilul de viata.