Camin de batrani Seniore

camin de batrani

Caminul de Batrani SENIORE – CAMIN, NU AZIL

Aici la Seniore ne-am straduit sa depasim conditia clasica de camin batrani si am creat o alternativa la locuinta proprie, un loc special care sa asigure liniste, confort si siguranta. Noi consideram aceste 3 elemente esentiale pentru varstnici, pentru cei care au acumulat o vasta experienta de viata, care au avut parte de bucurii si nu numai. In continuare puteti descoperi in foto camin batrani angajamentul nostru ferm de va asigura batraneti linistite, cu cele 3 caracteristici esentiale.

Camin Str. Fortunei Nr. 11

Conditiile exceptionale si oamenii blanzi pe care ii veti intalni in caminele Seniore, cu siguranta va vor convinge ca suntem cea mai buna alegere. Persoanele care ne-au ales au descris caminele noastre ca fiind acel loc cald si primitor, in care au simtit ce inseamna, cu adevarat, sa fii tratat cu dragoste si respect.

Camin Str. Zefirului Nr. 32

Indiferent de alegerea facuta, la oricare din caminele noastre ne asiguram ca toti rezidentii nostri sunt sustinuti si tratati cu demnitate, oferind activitati recreative si divertisment, mese private si asistenta medicala la indemana. Indiferent ca este vorba de meniuri alese cu grija, de monitorizarea medicamentatiei sau de curatenie, tratam totul cu seriozitate maxima.