Servicii Camin Batrani

Servicii , beneficii si facilitati

Cu totii ne dorim ca persoanele dragi ce ne-au indrumat pasii in viata sa fie privilegiati si protejati. Caminul “SENIORE” poate deveni a doua casa pentru parintii si bunicii dumneavoastra.Locul in care se afla caminul asigura linistea si confortul de care toti rezidentii au nevoie. Caminul beneficiaza de o atmosfera aparte, avand camere spatioase, frumos aranjate, cu doua, trei, patru sau cinci paturi medicale. Mancarea buna, cat mai naturala, dulciurile facute in casa, grija si afectiunea personalului fac din acest frumos centru un adevarat camin.

Este foarte important sa facem diferenta dintre camin si azil. Noi percepem caminul ca pe o casa parinteasca, nu ca pe un loc de refugiu, rece si chinuitor.
La Caminul de Batrani „SENIORE”, calitatea, siguranta si ingrijirea rezidentilor sunt prioritatile noastre principale. In fiecare zi, seniorii care locuiesc cu noi ne invata ce inseamna sa traim o viata deplina. In fiecare zi, povestile lor ne inspira.

Activitati recreative

Stimulam rezidentii nostri prin diferite activitati educationale si distractive pentru a-i tine in permanenta activi si implicati.

Nutritie si hidratare

Alimentația seniorilor este atent urmărită și preparată după nevoile specifice vârstei sau afecțiunilor fiecăruia în parte.

Ingrijire medicala

Caminul de batrani SENIORE din Domnesti. Noua ta casa, NU azil ! Iti garantam ca vei fi tratat cu atentie si respect !

Ingrijire personala

Ingrijirea personala a rezidentilor nostri este un aspect deosebit de important pentru noi | Ingrijire si atentie camin batrani Domnesti.

Facilitati interior

Caminul de batrani SENIORE se afla in localitatea Domnesti, Ilfov. Este modern, curat si facut cu si din dragoste!

Facilitati exterior

Facilitati exterior caminul de Batrani SENIORE, Domnesti, Ilfov. Noi iti oferim ingrijirea si respectul cuvenit dupa o viata epuizanta.

Facilitati Camin Batrani Seniore

Un loc pe care sa il poti numi ACASA

Ne propunem sa cream o experienta pozitiva tuturor rezidentilor, condusa de valori comune si un angajament fata de confort, respect si seiozitate. In calitate de lideri in sectorul nostru, folosim tehnologia si cele mai bune practici pentru a stabili in mod constant noi etaloane de calitate. In acelasi timp, nu pierdem niciodata din vedere misiunea, viziunea si valorile noastre.

Camin

Misiunea

Avem ca scop principal acordarea de servicii calitative pentru asigurarea si creşterea calităţii vieţii rezidentilor.Viata unui varstnic intr-un camin de batrani va fi mai respectabila si comoda decat singuratatea in propria locuinta.

Viziunea

Indiferent daca este vorba de parinte ori bunic, trebuie sa aiba parte de o batraneste unde primeste grija si respect. Sa se simta ingrijit, ascultat, iubit si inteles.