Despre caminele de batrani Seniore

Image

Camin de batrani Seniore ( Bucuresti )

De ce noi ?

Cu totii ne dorim ca persoanele dragi ce ne-au indrumat pasii in viata sa fie privilegiati si protejati. Caminele de batrani “SENIORE” pot deveni a doua casa pentru parintii si bunicii dumneavoastra. Locul in care se afla caminele asigura linistea si confortul de care toti rezidentii au nevoie. Ambele locatii beneficiaza de o atmosfera aparte, avand camere spatioase, frumos aranjate, cu doua, trei, patru sau cinci paturi medicale, mancarea buna, cat mai naturala, dulciurile facute in casa, grija si afectiunea personalului fac din acest frumos centru un adevarat camin. Este foarte important sa facem diferenta dintre camin si azil. Noi percepem caminul ca pe o casa parinteasca, nu ca pe un loc de refugiu, rece si chinuitor. Conditiile exceptionale si oamenii blanzi, pe care ii veti intalni, in caminul nostru, va vor convinge, cu siguranta, ca suntem cea mai buna alegere. Persoanele care ne-au ales au descris caminul nostru privat ca fiind acel loc cald si primitor, in care au simtit ce inseamna, cu adevarat, sa fii tratat cu dragoste si respect.

Ai nevoie de mai multe informatii ?

Camin, NU azil

Stim ca iti este greu sa iei o decizie cand in joc este bunastarea unui om atat de drag. Stim, de asemenea, ca in continuare ai o multime de intrebari. Noi suntem aici ca sa te ajutam si sa iti raspundem la ele. Poti sa iei legatura cu noi oricand prin intermediul formularului de contact. Tot acolo gasesti si numarul nostru de telefon daca vrei sa vorbim si sa stabilim o intalnire ca sa afli mai multe despre noi si despre ceea ce facem.

Misiunea

Avem ca scop principal acordarea de servicii calitative pentru asigurarea si creşterea calităţii vieţii rezidentilor. Viata unui varstnic intr-un camin de batrani va fi mai respectabila si comoda decat singuratatea in propria locuinta.

Viziunea

Indiferent daca este vorba de parinte ori bunic, trebuie sa aiba parte de o batraneste unde primeste grija si respect. Fiecare bunic trebuie sa aiba parte de grija si respect; sa se simta ascultat, iubit si inteles.

Preocupare

Grija pentru rezidentii nostri este pe primul loc. Fie ca este vorba de cazare, de masa, de ingrijire sau servicii medicale si de recuperare, punem intotdeauna interesul si bunastarea varstnicilor pe primul loc. Avem camere confortabile si dotate modern, mese si gustari , camere de socializare si petrecerea timpului liber si o gradina in aer liber.

Profesionalism

Avem angajati calificati si instruiti specific pentru a putea oferi rezidentilor nostri servicii de calitate si asistenta la un nivel profesionist pentru diverse afectiuni cum ar fi: dementa Alzheimer (stadiu de inceput sau mediu de boala), afectiuni reumatismale, stari post operatorii si/sau post traumatice, sechele post Accidente Vasculare Cerebrale etc.

Camin Str. Fortunei Nr. 11

Camin Str. Cetinei nr. 4