Tarife Camin de Batrani

Caminele de batrani Seniore

Mai jos puteti observa tarifele noastre lunare, in functie de locatia aleasa, dar si de tipul pachetului de servicii inclus.

Mentionam ca acestea sunt orientative, tarifele exacte stabilindu-se:

-in urma unei vizite facute de familie sau apropiati in cadrul centrului.
-dupa ce se analizeaza cu atentie de catre echipa pluridisciplinara (director, asistent social, medic specialist) fisa socio-medicala a seniorului,
-in functie de gradul de dependenta, de complexitatea serviciilor de ingrijire necesare, precum si de centrul de locuire ales.

La Caminul de Batrani „SENIORE” fiecare senior este tratat individual inca din prima zi, asa ca si preturile pachetelor de servicii sunt stabilite doar in urma unei discutii cu beneficiarul si/sau cu familia ori reprezentantii legali ai acestuia.

camin de batrani

Tarife incepand de la

Lei 3500 3000 / Lunar
  • Servicii de cazare, nutritie si hidratare
  • Ingrijire medicala si personala
  • Activitati recreative si divertisment
  • 12 camere si 5 grupuri sanitare
  • Camere cu 2, 3 si 4 locuri
  • Ingrijire profesionista pentru batrani pe termen mediu sau lung
  • Zona foarte linistita, cu aer curat
Popular

Camine pentru batrani – un cămin cald și primitor !

Un camin de batrani privat, care sa garanteze tot confortul necesar si servicii medicale de cea mai buna calitate este o oferta binevenita pe piata de ingrijiri alternative pentru persoane in varsta. Toate aceste persoane cu varsta inaintata sau care sufera de anumite boli care ii pun in imposibilitatea de a se mai putea ajuta singure au nevoie de un loc special, de grija si atentia unor oameni responsabili si calificati.

In sprijinul tuturor celor care simt nevoia sa-i incredinteze pe cei dragi in mainile unui personal instruit si pregatit pentru a-i ajuta in orice situatie, Seniore a realizat o serie de Camine pentru Batrani la cele mai inalte standarde de dotare si calitate a serviciilor.
De ce sa optati pentru un camin de batrani pentru persoanele aflate in imposibilitatea de a se mai putea ajuta singure?
Persoanele cu dizabilitati fizice sau psihice sau persoanele varstnice au nevoie intotdeauna de multa grija si atentie din parte noastra. Din pacate, prinsi in tumultul vietii cotidiene, uitam adesea cat de vulnerabili si neajutorati sunt si nu avem mereu rabdarea si timpul necesare pentru a-i asculta si a-i ajuta ori de cate ori au nevoie de noi. De aceea posibilitate de a-i incredinta unui astfel de centru de ingrijiri este o solutie binevenita si extrem de folositoare.
Un camin de batrani vine cu o serie de facilitati de care aceste persoane au mereu nevoie:
• Servicii profesioniste de ingrijire, tratament si refacere pentru batrani sau persoane cu dizabilitati fizice si psihice.
• Spatii si dotari moderne, de ultima generatie pentru o ingrijire eficienta, pentru reabilitare, terapie si pentru o acomodare rapida.
• Preturi competitive pentru servicii de cea mai buna calitate.
De ce sa alegeti camine batrani pentru ingrijirea persoanelor cu dizabilitati sau a persoanelor cu varste inaintate?
Un camin de batrani este locul ideal unde persoanele aflate in imposibilitatea de a se ajuta singure pot sa beneficieze de servicii medicale si de ingrijire de specialitate. Aceste camine de batrani reprezinta o facilitate binevenita pentru toti cei care au nevoie de servicii de ingrijire alternativa, de calitate, ce nu pot fi oferit de institutii de stat similare. Astfel de centre ofera asistenta medicala, odihna si ingrijire pentru persoane in varsta sau cu probleme medicale. Ele dispun de toate dotarile necesare si de personal calificat pentru a oferi asistenta medicala de specialitate.
Astfel de camine de batrani pot fi locuri de resedinta speciale pentru persoane cu dificultati fizice, care nu se mai pot ajuta singure in efectuarea activitatilor zilnice. Locuitorii unui astfel de camin de batrani pot fi atat persoane in varsta, cat si tineri cu dizabilitati fizice sau psihice ( precum Alzheimer ).
Pentru cei mai multi dintre locuitorii unui astfel de azil de batrani, acest centru reprezinta o casa de retragere. Acesta este cel mai sigur loc pentru servirea mesei, pentru activitati recreative, pentru socializare si pentru ingrijire medicala specializata.