Ai nevoie de mai multe informatii?

aaa

SERVICII GENERALE

  • Ingrijire 24 de ore
  • Barbier / cosmetician
  • Curte si gradina inchisa
  • Camera individuala cu control al temperaturii
  • Paturi medicale
  • Sonerie langa fiecare pat
  • Climatizare
  • Servicii de menaj /Spalatorie
  • Camere de zi si camere de mese
  • Mediu sigur si securizat

Contact rapid

Ai nevoie de ajutor?

Ne puteti contacta de Luni - Duminica intre orele : 09:00 - 19:00

Adresa: Str. Fortunei Nr.11, Domnesti, Ilfov, Romania
Tel.: 0740460967
contact@caminbatraniseniore.ro

Camin de batrani seniore

Nutritie si hidratare

Problema cu nutriţia bătrânilor este mult mai complexă decăt poate să pară, fiind o problemă specială deoarece poate exista un cumul de boli sau afecţiuni, coroborât cu obiceiurile de nutriţie anterioare. Rămânând bine stabilite programele de alimentaţie pentru persoanele diagnosticate cu diferitele tipuri de diabet, regim hipo- hipersodat. O deosebită atenţie si un puternic aport nutriţional trebuie acordat persoanelor cu probleme de deglutiţie, deoarece cantitatea mică de hrana administrată trebuie să conţină toţi elemenţii nutritivi.

Mancarea este preparata zilnic, din ingrediente proaspete – de catre personal calificat. In bucataria proprie, dotata cu echipamente moderne performante. Fiecarui rezident in parte i se va stabili un program de nutritie, in functie de starea sa de sanatate, de catre un medic nutritionist. Rezidentilor li se vor oferi 3 mese principale pe zi, cu gustari intre ele. Beneficiem de bucatarie proprie, astfel putem asigura ca hrana este proaspata si gatita de un personal calificat.

Hidratare

Alimente cu valoare nutritiva ridicata, bogate in fibre, vitamine si minerale

Nutritie

Masa este servita in spatiul special amenajat sau in camera in functie de posibilitatea rezidentului.

Camin Batrani - Alimentatie sanatoasa

Ne asigurăm că rezidenții noștri sunt hidratați și alimentați adecvat prin furnizarea de mese delicioase și echilibrate, precum și asistență pentru a mânca dacă este necesar. Nutriția și hidratarea sunt esențiale pentru sanatatea generală și bunăstarea rezidenților noștri, astfel incat ne asiguram ca acestea sunt una dintre principalele noastre preocupari. Sunt numeroase motive pentru care cei varstnici ajung intr-un camin de batrani. Ce este important de stiut este faptul ca, in aceste centre, nevoile lor esentiale vor fi implinite si vor fi in permanenta asistati de personal calificat. Au o dieta adecvata. Pe masura ce inaintam in varsta, nevoile noastre nutritionale se schimba, in timp ce mobilitatea redusa ne impiedica sa ne mai deplasam la cumparaturi. Intr-un camin de batrani, seniorii primesc o dieta sanatoasa, bogata in substante nutritive si care ii alimenteaza cum au nevoie.