Cămin de bătrâni – cea mai bună alegere pentru cei în vârstă.

Bolile care afectează memoria ca Alzheimer și demența, sunt greu de gestionat de persoana afectata cât și de familie, iar cu cât cunoaștem mai mult despre evoluția bolilor și opțiunile de îngrijire cu atât mai ușor vom putea parcurge această perioadă dificilă, încredințând seniorul unui cămin de bătrâni. Aici, cei în vârstă dispun de spații corect amenajate și un personal instruit, beneficiind de un mediu sigur și plăcut.

Debutul acestor afecțiuni în rândul vârstnicilor poate veni ca un șoc pentru familie. Este important să știți că nu sunteți singuri, iar faptul că decideți asupra unui cămin de bătrâni, nu înseamnă că protejați mai puțin persoana afectată.

În această perioadă persoana are nevoie de sprijin și consiliere, iar un mediu adecvat oferă cu siguranță calitate vieții persoanei cu deficiențe de memorie și complicații ale bolilor grave, mai ales dacă starea se agravează repede.

Cămin de bătrâni

Cămin de bătrâni – Seniore – un loc confortabil

La căminul de bătrâni Seniore, ne asigurăm că rezidenții care suferă de afecțiuni, chiar și grave, sunt îngrijiți cu blândețe și se bucură de o viață de calitate. Aici, alături de alți vârstnici, pot socializa și participa la activități gândite special pentru ei, fiind înconjurați de angajați care dau dovadă de compasiune.

Datorită personalului calificat și aparaturii medicale performante, de care dispunem, putem îngriji în cele mai bune condiții, pacienți aflați în scaun cu rotile, paralizați la pat, epileptici, cu afectiuni cardiovasculare, cu diabet, Alzheimer sau alte forme de demență.

Studiile arată că îngrijirea într-un centru special, îmbunătățește calitatea vieții persoanelor în vârstă care suferă de diverse afecțiuni. Mai mult de atât, dacă situația se agravează se intervine repede pentru a nu suferi complicații. Aici vor fi monitorizați constant, menținând starea de bine, se vor adăuga activități recreative și terapie.

Alegeți ce este mai bun pentru cei dragi vouă – căminul de bătrâni Seniore.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*