Cămin de bătrâni – cum îl alegem pe cel mai bun – criterii

Atunci când vine momentul să încredințezi pe unul din membrii familiei tale, fie părinte, bunic, sau altă rudă, unor centre care să aibă grijă de ei, pentru că nu te mai descurci, decizia este una dificilă și trebuie să te asiguri că ai ales cel mai bun cămin de bătrâni, care oferă cele mai bune condiții de cazare, și personalul este profesionist, dedicat fiecărui rezident.

În afară de serviciile medicale și de asistența socială care se găsesc la un centru de acest fel, cele mai importante sunt blândețea, înțelegerea, răbdarea de care trebuie să dea dovadă personalul, de fiecare dată când interacționează cu rezidenții.

Cum poți găsi un cămin de bătrâni potrivit pentru cei dragi ție, și cum te asiguri că ai făcut cea mai bună alegere?

Cămin de bătrâni

Cămin de bătrâni Seniore

În căminul nostru de bătrâni rezidenții sunt monitorizați zilnic de către un medic, regulile de igienă sunt foarte stricte, personalul centrului poartă echipamente speciale.

Pentru că oferim servicii de calitate și avem personal calificat, îngrijim în cele mai bune condiții persoane cu afectiuni grave și mai puțin grave, cunoaștem în amănunt dosarul medical al fiecărui rezident pentru a oferi cu profesionalism serviciile noastre.

Alimentația reprezinta un alt aspect important asupra căreia ne îndreptăm atenția. Unele persoane din centrul nostru necesită un regim alimentar în funcție de tratamentul pe care îl au. De aceea oferim o dieta personalizată în funcție de nevoile fiecăruia, cu meniu realizat la recomandarea unui nutriționist.

O importanță deosebită o acordăm meniului zilnic care este pregătit în bucătăria noastră, în cele mai bune condiții de igienă, atent supravegheate și controlate.

Fiind în permanență preocupați de binele rudelor dumneavoastră, personalul nostru poate asigura transportul, în caz de urgență, la cel mai apropiat spital, unde pacientul este însoțit și centrul nostru păstrează legătura cu medicul care are pacientul sub supraveghere, oferindu-i toate datele medicale de care are nevoie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*