De cele mai multe ori, bunicii și părinții noștri, au nevoie de îngrijire și atenție deosebite, iar noi, datorită jobului, a copiilor, agitației de zi cu zi, nu putem gestiona atât de bine lucrurile, ca să le oferim grija și atenția de care au nevoie, astfel, ne gândim cum ar fi mai bine pentru ei, să le găsim un loc, cu oameni pregătiți, care să asigure nevoile acestora, un loc unde să nu se plictisească, să desfășoare tot felul de activități, care să le aducă liniște și bucurie, căutând cel mai bun cămin de bătrâni.

Locația noastră „Cămin de bătrâni Seniore„, este un centru de îngrijire ce poate găzdui în regim hotelier numeroși oaspeți, în camere single, duble, triple, mai mult decât atât, punem la dispoziție servicii de infirmerie și asistență medicală, sală de mese, sală de gimnastică, sală de activități, grădină.

Oferim posibilitatea de a găzdui inclusiv bătrâni cu dizabilități fizice, precum și pentru cei care suferă de alte probleme de sănătate. Pentru cei din urmă, oferim posibilitatea de o îngrijire mai atentă din partea personalului nostru.

Cămin de bătrâni

Cămin de bătrâni – locație

Locația noastră este amenajată în stil modern, în regim hotelier, cu camere simple sau cu mai multe locuri. Atât asistentele, cât și medicii sunt în permanentă legătură cu vârstnicii, iar serviciile oferite de către aceștia sunt menite să întrețină și să îmbunătățească calitatea vieții lor, la căminul de bătrâni Seniore.

În cadrul restaurantului intern, pregătim zilnic trei mese și mai multe gustări, fiind personalizate în funcție de nevoile fiecăruia, dar și ținând cont de recomandările medicului intern.

Avem pregătită și o sală de gimnastică unde toate activitățile fizice vor fi realizate sub atenta supraveghere a personalului nostru pregătit în acest domeniu. Toate acestea sunt menite să îmbunătățească și să mențină calitatea vieții vârstnicilor.

Le oferim celor dragi vouă toată atenția, pentru ca ei, dar și voi, să fiți liniștiți că sunt bine îngrijiți de personalul nostru calificat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*